суботу, 16 травня 2020 р.

Виховний захід 7 клас. Класний керівник Величко М.П.

                                   Виховний захід

Тема:   "Вільний час - простір для розвитку своїх схильностей та участь у вирішенні побутових та господарських питань у родині"

           Вільний розвиток творчої особистості здатного самореалізуватися та досягнути значного успіху у житті та сьогоденні, вимагає від учнів вміти правильно розподіляти свій вільний час. На сьогоднішній день, ситуація яка склалася в світі змусила нас переглянути свої погляди на життя.
            Під час навчального процесу учнів залучають до різноманітних видів діяльності: проектної,творчої,художньої,пізнавальної,дослідницько-пошукової, організаторської, трудової, фізкультурно-оздоровчої тощо. І саме зараз учні реалізовують набуті вміння вдома. Всі знання і навички які надає школа, учні можуть з легкістю застосувати в домашніх умовах.
           Навички та вміння самостійно організовувати у часі власні дії поступово формуються саме зараз протягом дитинства, адже саме на цьому етапі закладаються підвалини майбутнього, професійного та життєвого успіху. Вкрай важливим для особистості стає завдання визначити та усвідомити особливості власних вмінь щодо самоорганізації та участі у вирішенні побутових та господарських питань у родині.

     Учні 7 класу вміють розподіляти свій вільний час, беручи активну участь у вирішенні побутових питань сім'ї: займаються рукоділлям, малюванням, висаджуванням квітів. Виготовляють вироби з дерева,бісеру. Проводять свій вільний час з користю для себе і сім'ї.

                                                   Байрак Вадим




                                       Брижата Софія





Брижатий Артем



Сорочкіна Каріна



 

Немає коментарів:

Дописати коментар